Εταιρεία

 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Μία ιστορία...απο το 1977
 
Η εταιρεία – βιοτεχνία μας, είναι μία απο τις πρώτες βιοτεχνίες που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα, με αποκλειστική ειδίκευση την κατασκευή ομπρελών θαλάσσης και επαγγελματικών, καθώς και σχεδιασμού και έπειτα εισαγωγής, ομπρελών βροχής απο εργοστάσια της Κίνας, Γερμανίας, Ιταλίας και άλλων χωρών.
Η οικογενειακή βιοτεχνία μας, εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Ηρούς 15, στον Κολωνό.
Αρχικά ο Βασίλειος Κοτσανάς εν έτη 1977, ξεκίνησε συνεταιρικά με τον Αναστάσιο Ντούσια, να φτιάχνουν ομπρέλες θαλάσσης και επαγγελματικές.
Το ίδιο έτος, σχεδίαζαν απο τη βάση, ομπρέλες βροχής και έκαναν παραγγελίες απο εργοστάσια όλου του κόσμου, με  την Κίνα, Ιταλία και Γερμανία να είναι στις πρώτες θέσεις των επιλογών τους.
10 χρόνια αργότερα, εν έτη 1987, ο Βασίλειος Κοτσανάς αποχωρεί απο τη συνεργασία με τον Ντούσια, και δημιουργεί την οικογενειακή βιοτεχνία, με τις αδερφές του.Λίγο πρίν το τέλος του 2011ως και σήμερα αναλαμβάνουμε εμείς, τα παιδιά του, Γρηγόρης και Βασιλική Κοτσανά την συνέχεια αυτής της μικρής βιοτεχνίας, η οποία έχει να σας προσφέρει άρτιες λύσεις στο τομέα των ομπρελών κάθε τύπου, σε ποιότητα ασυναγώνιστη καθώς και σε τιμές αρκετά ανταγωνιστικές.
 
Η συνεργασία μας, με προμηθευτές πρώτων υλών, αρίστης ποιότητος, παγκόσμιας αναγνώρισης, αλουμινίων, σκελετών ομπρελών, πανιών και κλωστών, όλοι πιστοποιημένοι με τις καλύτερες προδιαγραφές (ISO9001:2000), σε συνδυασμό πάντα, με την ίδια και απαράμιλλη τεχνογνωσία και μεράκι μας απο το 1977, μας καθιστούν ως την πλέον αξιόπιστη λύση περί ομπρελών, με τιμές και όρους οικονομικούς και ανταγωνιστικούς για την σημερινή αγορά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, που εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια μας εμπιστεύονται τόσοι επαγγελματίες.(καταστήματα λιανικής πώλησης, εμπόροι εποχιακών ειδών, χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας, καφέ –μπάρ, πλάζ, εταιρείες ταξιδίων, κλπ..)
 
Ειδικά για τις ομπρέλες θαλάσσης και τις επαγγελματικές, οι προμηθευτές μας, στις πρώτες ύλες όπως πανιά και σκελετούς ομπρελών, είναι απο την Ελλάδα, την Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία με τους οποίους συνεργαζόμαστε σταθερά, για δεκαετίες.
Ακόμη, οι ομπρέλες θαλάσσης μας, καθώς και οι επαγγελματικές, ανάλογα του τι ζημιά ενδεχομένως να υποστούν, είναι και επισκευάσιμες.
 
Σας περιμένουμε, να σας λύσουμε, οποιαδήποτε απορία.
 
Με εκτίμηση
 
Γρηγόρης και Βασιλική Κοτσανά