Τρόποι Αποστολής

1) Αποστολή μέσω Courier:

Οι αποστολές για δέματα μικρού όγκου (ομπρέλα βροχής, κλπ) αποστέλλονται με εταιρείες ταχυμεταφορών κούριερ με κόστος αντικαταβολής (+ 2,00 ευρώ) και έξοδα αποστολής (+ 3,00 ευρώ), εκτός εάν επιλέξετε πληρωμή με κατάθεση στη τράπεζα ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα, όπου η επιβάρυνση θα είναι μόνο τα +3,00 ευρώ, των μεταφορικών.

 

2) Αποστολή μέσω Πρακτορείου μεταφορών:

Σε αντίθετη περίπτωση (Μεγάλου όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής) σύντομα κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας να σας ενημερώσει σχετικά με τα έξοδα αποστολής που θα επιβαρυνθείτε.

Για δέματα ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ (πχ ομπρέλα θαλάσσης, ή βαρέος τύπου ή κρουστικά κοντάρια κλπ) οι αποστολές και οι παραδόσεις εντός Αττικής γίνονται απο αντιπρόσωπο της εταιρείας μας στον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ και εκτός Αττικής οι αποστολές γίνονται μέσω πρακτορείων μεταφορών (Μεταφορικές εταιρίες) με μέση χρέωση 8,00 ευρώ (ανάλογα την περιοχή παράδοσης), κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης με εκπρόσωπό μας.


 

Παρακαλούμε σημειώστε, πως η μέθοδος της αντικαταβολής ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ για αποστολές εκτός αττικής δεν ισχύει. Η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας.